Grote Markt Supercup

Supercup 2017

Vijf dagen Voetbalspektakel tijdens de Grote Markt Supercup zitten erop. De organisatie kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen dagen. Van woensdag 5 juli tot en met zondag 9 juli werd de Grote Markt omgetoverd tot een ware voetbalarena. Vijf dagen lang namen zo’n kleine vijftig teams deel aan de Supercup. Wat een visitekaartje voor de Gemeente Nijmegen!!!
De Kickoff was woensdagmiddag voor de basisschoolscholieren waarbij team Dukenburg Mix de titel pakte. Woensdagavond ging de titel bij Horeca Nijmegen en omgeving naar Olympic Sport- & Evenementencentrum / 1Voice. Donderdagavond de primeur bij het Vrouwentoernooi voor SC Woezik Vrouwen 1. Vrijdagmiddag pakte N.E.C. Nijmegen Old Stars 2 de titel bij het Walking Voetbal en ’s avonds pakte TransArtJobs de cup in de Bedrijvencompetitie deel I. Zaterdagavond prolongeerde JVH Totaalstoffering de titel tijdens Bedrijvensompetitie deel II.

Zondagochtend begon met een mini clinic vanuit ZSW/DPN. Iets na twaalf uur verscheen het Ronaldinho Globe Street Team in de Peeman Dranken Arena. Zij namen het op tegen zaalvoetbalvereniging Madereros. Nadat er drie exhibition matches waren gespeeld was het de beurt aan de kinderen om in de Arena 2vs2 te spelen tegen de vier beste straatvoetballers van de wereld.
Vervolgens was het de beurt aan de organisatie om tegen Issy “Hitman” Hamdaoui, Orry ‘Klapper’ Streetsoccer Legend, Randall do Rosario en Edward van Gils te spelen. Nu konden deze wereldsterren echt los met hun truckendoos. Afsluitend was er nog een signeer en fotosessie voor de kinderen met de spelers.

Het toernooi werd afgesloten met het Horeca Grote Markt Nijmegen toernooi. Maar liefst tien teams streden hier om de wisselbeker. Uiteindelijk was het team van Monique Philipse Koffieenbrocante wederom de sterkte. Zij gaan volgend jaar net als JVH voor de trilogie.

Uiteraard valt en staat ons toernooi met sponsoren.
De Arena draagt de naam van Peeman Dranken Arena / Heineken. De grasmat van Hofmans At Home. Belijning van het veld door Rofraline. Verlichting via Haerkens BV (Rob Kersten). Het prachtige spandoek gemaakt door Nezzo Print En Creatie en hoofdsponsor van zaalvoetbalvereniging Madereros LaVér Optiek. De ballen en reserveshirts zijn aangeboden door 100%voetbal; Richard Kregting.

Uiteraard willen we ook alle sponsoren van de boarding bedanken. Wil je volgend jaar weer vijf dagen schitteren in de Arena met een reclamebord? Neem dan contact met ons op via info@supercup-nijmegen.nl. Uiteraard staan we ook open voor nieuwe sponsoren!

Tot slot wil de organisatie zich nog richten tot de volgende personen:
We beginnen met de mannen rondom het geluid en muziek. Marck van der Weerden van Van der Weerden Autobandenserviceen Jochem Stevens. De mannen van de Technische Dienst Ger Kosman en Jeroen. Scheidsrechters Paul Coppens en Pascal Arnts. Ans Jacobs onze gastvrouw die alle teams een warm welkom gaf de afgelopen dagen. Ook dank richting Erik Groenenen de co stadion speaker van Ivo op de zaterdag Erik van Zanten. Last but not least de mensen van de EHBO.

Organisatie was in handen van : Marc Hellegers van Glas- & Schildersbedrijf Marc Hellegers, Bart Van de Berg van De Derde Kamer en Maurice Janssen en Rudi Collignon van Cafe Daen en Zaalvoetbalvereniging Madereros (middels Mike Adema, Roy Veekens en Ivo Schaap).